Paroc Panel System lanserar nya hjälpmedel för säkrare och enklare montering

01 apr 2015
Att höja arbetssäkerhet och kvalitet vid montering blir allt viktigare i en effektiv byggprocess. Paroc erbjuder nu ett antal nya hjälpmedel som bidrar till säkrare, snabbare och enklare montering av Paroc Panel Systems sandwichelement.

Spännverktyg
Spännverktyget underlättar att snabbt och effektivt spänna samman två Paroc sandwichelement i situationer då elementens egenvikt inte räcker, t.ex vid stående-, undertak- och takmontage. Verktygssatsen hyrs ut i set om två spännverktyg med 5 m vakumslang med snabbkoppling samt en vakum kompressor. Kontakta vårt regionala försäljningskontor för att hyra utrustningen.

Säkerhetslina med magnetlås
Säkerhetslinan med magnetlås underlättar för installatören att snabbt och enkelt lösgöra säkerhetslinan precis innan elementen kopplas ihop . Något som annars tar onödig tid. Säkerhetslinan är utvecklad för att användas endast med Paroc Panel Systems lyftok som hyrs ut i set bestående av lyftverktyg, säkerhetslina med magnetlås, lyftlina , och flexlina. Kontakta vårt regionala försäljningskontor för att hyra utrustningen.

Regnskydd med magnetfäste
Parocs nya regnskydd är enkelt och snabbt att använda och säkerställer att sandwichelementens horisontella ullkärna hålls torr vid hastigt regn eller när installationen måste avbrytas för kvällen. Regnskyddet är 0,4 meter brett och har magnetfäste i båda sidorna och säljs i rullar om 6,5 meter.