Paroc presenterar nya produktkataloger

11 jun 2015
Paroc Byggisolering och Paroc Teknisk Isolering presenterar nu nya versioner av sina produktkataloger. Katalogerna har fått en rejäl översyn både vad gäller layout och innehåll. Produktsidorna har fått en ny och tydligare utformning med en mängd matnyttig information.
 

Bland nyheterna i årets katalog för Byggisolering kan nämnas PAROC Robster för välisolerade och brandsäkra tak.  

För Teknisk Isolering är den stora nyheten PAROC HVAC AirCoat, en produkt för både brand- och kondensisolering av cirkulära ventilationskanaler. I systemet ingår även böjar och T-stycken. Hela serien är typgodkänd för brandklasser upp till EI30.

"Med en produkt som täcker in både brand- och kondensisolering slipper du ett isoleringsmoment. Hela processen blir snabbare och enklare" säger Johan Gustafsson, ansvarig för teknisk support på Paroc Teknisk Isolering.

Med en produkt som täcker in både brand- och kondensisolering slipper du ett isoleringsmoment. Hela processen blir snabbare och enklare. 

PAROC® Stenull är obrännbar och klassificeras i Euroklass A1, vilket innebär att konstruktioner som isolerats med stenull effektivt bromsar eller förhindrar spridning av en brand. En byggnad som isolerats med PAROC® Stenull håller sig torr eftersom stenull varken absorberar eller lagrar fukt. 


Beställ eller ladda ned ditt exemplar här >>