Besökarna av Skid-VM i Lahti erbjuds en oförglömlig finsk sauna-upplevelse

17 feb 2017

Besökare av Skid-VM i Lahti kan uppleva en äkta finsk sauna genom att njuta av värmen i saunan, som är isolerad med PAROC® eXtra stenull.

Paroc sauna

Hållbarhet och teknik är viktig, både i sportens värld och inom konstruktion. I 80 år har Paroc levererat tillförlitliga isoleringslösningar till det utmanande nordliga klimatet. Paroc stenull skyddar mot kylan, och dess isoleringsförmåga förändras inte över tid. Hundraårsfirandet av Finlands självständighet gör Skid-VM i Lahti speciellt, eftersom tävlingen är det största evenemanget under Finlands 100-årsjubileum. Paroc Group, tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar, är stolt partner till Lahti2017 – Skid-VM i Lahti.

En unik saunaupplevelse skapas mitt i detta storslagna sportevenemang med en snygg röd-vitrandig sauna byggd av Paroc i en sjöcontainer. Saunan, som har plats för 8 personer, har ett ångrum med ett fönster samt duschfaciliteter och omklädningsrum. Vid uppförandet av saunan kommer man att använda sig av PAROC® eXtra stenull för den termiska isoleringen. Det bästa av allt är att de glada hejaropen från läktarna vid Salpausselkä kommer att kunna höras även på lavarna i saunan, eftersom det går att följa de spännande tävlingarna från tävlingsstudion i ångrummet. Det blir en oförglömlig sauna-upplevelse i centrum av festligheterna i samband med Skid-VM i Lahti.

Innehållet är blockerat

För att se det här innehåller behöver du godkänna cookies.