Interaktivt projekteringsstöd för akustik inom Teknisk Isolering

02 mar 2020
Vi har samlat ljudabsorptionsvärden för våra VVS-, processindustri och marina produkter på ett ställe så att de är lätt tillgängliga för granskning och sökning. Filen är interaktiv vilket gör det enkelt att navigera mellan de olika produkternas data och diagram.

Ladda ned Projekteringsstöd för akustik inom teknisk isolering >

Effektiv ljudreduktion är en viktig faktor för att skapa trivsamma boende- och arbetsmiljöer. PAROC-produkter används i många lösningar för ventilationsutrustning och ljuddämpare. Tack vare stenullens porösa fiberstruktur och optimala densitet är våra produkter idealiska i ljudreducerande lösningar och dess ljudabsorberande egenskaper kommer till sin rätt. T ex på ett kryssningsfartyg är rätt ljudisolering avgörande för en bekväm passagerarmiljö.

Moderna VVS-system och industrier måste isoleras med en produkt som ger såväl god värmeisolering som brandskydd och ljudreducering där det behövs. Här är projekteringsstödet för akustik inom teknisk isolering mycket praktiskt för proffsanvändare, konsulter och projektörer när det gäller att välja rätt produkt.

 
Hur fungerar guiden?
Produkter listas baserat på användningsområde. För att se det diagram som är kopplat till en produkt, behöver du bara klicka på produktens namn för att komma direkt till sidan med den relaterade grafen. För att återgå till listan över produkter klickar du bara på knappen "Back to list of products". För att fortsätta söka bland materialet kan du klicka på " Back to contents " och du kommer tillbaka till början av dokumentet. Knappen "Tillbaka till innehållet" finns på varje sida så att du när som helst kan återgå till innehållsförteckningen och söka efter nödvändiga grafer och diagram. 

I filmen kan du se hur anvisningen är uppbyggd: